Svensk Kreditförmedling (SKF)

Svensk Kreditförmedling AB:n (SKF) kautta SaveLend-alustan sijoittajat saavat pääsyn yritysluottoihin, joita käytetään yritysostoihin, asuntorakentamiseen ja muihin kiinteistöihin liittyviin investointihankkeisiin.
 
SKF:n luottokohtainen vähimmäissijoitus on tavallisesti 250 000 SEK, mutta SaveLendissä yhdistät voimasi muiden alustalla toimivien sijoittajien kanssa, jolloin saatte kasaan SKF:n vähimmäissijoitussumman.
 
Tällä pääsee niin erinomaisesti käsiksi korkealaatuisiin kiinteistösijoituksiin!
 • Sijoita yritysostoihin, asuntotuotantoon ja muihin investointihankkeisiin

 • Valitse kahden pääluottotyypin, projektirahoituksen ja vuokrakiinteistöjen, välillä

 • Investoi luottavaisin mielin – SKF:n luotonanto on vastuullista ja turvallisuusrakenne vahva

Näin SKF toimii

Ennen kuin voit sijoittaa luottoon, sekä SaveLend että luotonantaja, esimerkiksi SKF, käyvät läpi useita vaiheita. SaveLend arvioi SKF:ää esimerkiksi tarkastamalla sen historiallisen luottosalkun, odotettavissa olevat volyymit sekä sen, noudattaako SKF hyvää luotonantotapaa.
 
Tämän arvioinnin perusteella SKF on hyväksytty ja sille on annettu mahdollisuus julkaista luottoja SaveLendin alustalla.


Neljä vaihetta tarpeesta sijoitusmahdollisuudeksi:
 • Vaihe 1

  En fastighetsägare vill bygga ut och renovera ett lägenhetskomplex, men har inte tillräckligt med kapital. Därför hör fastighetsägaren av sig till SKF, för att låna kapital.

 • Vaihe 2

  SKF, joka on yksi SaveLendin arvioimista ja hyväksymistä luotonantajista, tarkastaa yrityksen lainahakemuksen. Jos lainahakemus täyttää SKF:n vaatimukset, se hyväksytään.

 • Vaihe 3

  SKF julkaisee lainan SaveLendin alustalla. SaveLendin sijoittajat voivat sijoittaa näihin luottoihin.

 • Vaihe 4

  Lainanottaja maksaa lyhennykset ja korot SaveLendin sijoittajille. Näin saat tuottosi!

Aloita sijoittaminen SKF:ään

Haluatko tietää lisää SKF:stä?

Jos haluat lisätietoa SKF:stä ja yhteistyöstämme sen kanssa, voit ladata SKF:n esitteen. Esitteessä kerrotaan esimerkiksi luottomarkkinoiden kehityksestä, luottoprosessista sekä välitettyjä lainoja koskevista tilastoista.

SaveLend - Haluatko tietää lisää SKF:stä?

Kysymyksiä ja vastauksia SKF:stä

Täältä löydät tietoa usein kysytyistä kysymyksistä ja vastauksista, jotka koskevat SKF:ää.
 • SKF:n perustivat vuonna 2018 Svensk Ränteförvaltning AB:n taustalla olevat henkilöt. SKF auttaa tuomaan yhteen ylilikvidejä yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotta yritykset voivat lainata rahaa esimerkiksi investointeihin, yritysostoihin ja asuntorakentamiseen.
   
  Näin luotonantajat voivat yhdistää voimansa varmistaakseen, että lainan kiinnitys ja muut vakuudet ovat kohtuullisia ja että luotonanto tapahtuu oikeilla arvostuksilla ja markkinaehdoilla.
 • SKF hallitsee riskejä, joita rahan lainaamiseen yrityksille liittyy, huolellisella due diligence ‑menettelyllä sekä kattavalla turvallisuusrakenteella. Siihen sisältyy kiinnityksiä kiinteistöihin ja osakkeisiin, lainakattoja, takaussitoumuksia ja muita vakuuksia.

 • SaveLendin entinen hallituksen jäsen Alexander Lidén on SKF:n osakas ja omistaa 27 % yhtiön osakkeista. SaveLendin toimitusjohtaja Ludwig Pettersson on myös SKF:n osakas ja omistaa 15 % yhtiön osakkeista.
   
  Ludwig ja Alexander eivät olleet mukana tekemässä päätöstä, jolla SKF hyväksyttiin luotonantajaksi. SaveLendin hallitus on kehittänyt mahdollisiin eturistiriitoihin yksityiskohtaiset käytännöt siitä, miten yritys hoitaa liiketoimia osakkuusyhtiöiden kanssa.
 • SaveLendin luottokomitea, tai tässä tapauksessa luottovaliokunta, päättää kaikista alustalla julkaistavista luotoista. Kun syvempi tekninen integraatio on valmis, sijoittaja pääsee itse tutustumaan dokumentaatioon ja päätöksentekoasiakirjoihin voidakseen tehdä omat päätöksensä.
 • Haastattelimme SKF:n toimitusjohtajaa Nils Revvikiä yhtiön toiminnasta yleensä ja muun muassa sen myöntämistä luotoista.


  Kuuntele koko haastattelu täältä.

Aloita SaveLendin käyttö – neljä yksinkertaista vaihetta:

 1. 1
  Luo SaveLend-tili
 2. 2
  Siirrä vapaavalintainen summa
 3. 3
  Käytä vakioasetuksiamme tai räätälöi sijoitusstrategiasi
 4. 4
  Rahasi sijoitetaan automaattisesti
Luo tili