Sijoita SaveLendin avulla

Hajauta riskejäsi ja laajenna salkkuasi luottoihin sijoittamalla. Pääset alkuun viidessä minuutissa! Luo SaveLend-tili, siirrä haluamasi summa ja aloita sijoittaminen.
 • 8,04 prosentin keskimääräinen tuotto sijoitetulle pääomalle viimeisten 12 kuukauden aikana

 • Lisää riskiesi hajautusta sijoittamalla luottoihin

 • Valitse kuukausisäästäminen tai kertaluonteiset talletukset

Luo tili

Laske kuinka paljon voit saada tuottoa sijoituksellesi.

Säästölaskurin avulla näet, kuinka paljon tuottoa voit saada sijoituksellesi, kun pääomasi sijoitetaan säästöalustallemme. Säädä parametrien aloitussummaa, kuukausittaista säästöä ja säästöhorisonttia nähdäksesi, kuinka voit saada tuottoa. Laskurin kaava perustuu alustalle sijoitetun pääoman keskimääräiseen tuottoon viimeisen 12 kuukauden ajalta.
EUR
EUR
Haluan sijoittaa vuotta

Koron osuus:

SaveLend - Miksi valita SaveLend

Miksi minun pitäisi valita SaveLend?

SaveLend antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa luottomarkkinoille. Tarjoamme laajan valikoiman luottolajeja, joiden avulla voit lisätä riskiesi hajautusta ja räätälöidä salkkuasi.

 • Valitse, mihin luottolajeihin haluat sijoittaa ja kuinka paljon haluat sijoittaa kuhunkin yksittäiseen luottoon
 • Sijoita automaattisesti algoritmimme avulla, joka sijoittaa rahasi erilaisiin luottoihin tekemiesi valintojen perusteella
 • Sijoita tuottosi uudelleen uusiin lainoihin tai siirrä se pankkitilillesi
 • Sijoituksesi auttavat saamaan aikaan kasvua yhteiskunnassa

Pyrimme siihen, että kaikilla alustallamme sijoittavilla olisi hyvät mahdollisuudet saada pääoma allokoitua mahdollisimman nopeasti, jotta tuotto olisi mahdollisimman hyvä . Siksi käytämme muun muassa koneoppimista sijoitusmahdollisuuksien jakamiseen sijoittajiemme kesken. Esimerkiksi jos siis pääomaasi on sijoitettuna vähemmän kuin alustan keskimääräisellä sijoittajalla, sinut asetetaan automaattisesti etusijalle ja saat tietää useammista sijoitusmahdollisuuksista.

Katso yritysesittelymme SijoittajaMessuilta Helsingistä 2022

Näin SaveLend toimii

Luoton myöntämisestä alkaen siihen asti, kun SaveLendin sijoittajat saavat tuottonsa, on mukana neljä osapuolta:

 • Lainanottaja

  Yritys tai yksityishenkilö, joka tarvitsee rahoitusta esimerkiksi auton ostamiseen tai asuinkompleksin kunnostamiseen. Lainanottaja ottaa yhteyttä luotonvälittäjään.
 • Luotonvälittäjä

  SaveLendin arvioima ja hyväksymä luotonvälittäjä tarkastaa lainanottajan lainahakemuksen. Jos lainahakemus täyttää luotonvälittäjän vaatimukset, laina myönnetään ja julkaistaan samanaikaisesti sijoituskohteeksi SaveLendissä.
 • SaveLend

  Luottojen digitaalinen markkinapaikka, jossa luotonvälittäjät julkaisevat lainoja ja luottoja, joihin alustan sijoittajat voivat sijoittaa.
 • Sijoittaja Se olet sinä!

  Käyttää SaveLendiä luottoihin sijoittamiseen. Lainanottaja maksaa lyhennykset ja korot SaveLendin sijoittajille. Näin saat tuottosi!

Valitse, mihin sijoitat!

Tarjoamme sijoituksia erilaisiin luottolajeihin, jotta asiakkaamme saavat hajautettua riskinsä hyvin ja monia sijoitusmahdollisuuksia. Voit valita muun muassa sijoitukset kuluttajaluottoihin, yrityslainoihin, laskujen ostoon, perintäsalkkuihin tai kiinteistöinvestointeihin.
 
Sijoittamasi pääoma jaetaan sijoitusalgoritmimme avulla satoihin erilaisiin luottoihin, mutta luonnollisesti voit myös räätälöidä itse tarkalleen, mistä luottolajeista olet kiinnostunut.
SaveLend - Sijoita SaveLendin kautta

Automatisoi sijoitukset SmartInvestin avulla

SmartInvest-työkalumme sijoittaa rahasi automaattisesti luottoihin sen mukaan, mitä valintoja olet tehnyt esimerkiksi luottotlajeista, maasta, luotonvälittäjistä ja luottoajoista. Näin SmartInvest varmistaa, että pääomasi sijoitetaan aina uudelleen ja rahasi voivat kasvaa mahdollisimman paljon.

SmartInvest auttaa sinua…

 • hajauttamaan riskejäsi automaattisesti
 • saamaan sijoituksistasi korkoa korolle
 • sijoittamaan jatkuvasti – jos et halua, sinun ei tarvitse tehdä mitään!

Kuinka paljon minun pitäisi sijoittaa?

Luottosijoitusten pitäisi olla itsestään selvä osa kaikkia säästösalkkuja, jolloin riskejä voidaan hajauttaa ja saada vakaata tuottoa. Se, kuinka paljon päätät sijoittaa luottoihin, riippuu tietenkin sinusta. Suosittelemme kuitenkin tallettamaan ensimmäisellä kerralla vähintään 2 000 SEK, jotta alustamme saa riittävästi pääomaa sijoitustesi jakamiseksi satoihin eri luottoihin. Tällä tavoin saavutat hyvän riskien hajautuksen ja annat itsellesi oikeat edellytykset menestyä.

Aloita sijoittaminen
SaveLend - Miten talletan tai nostan rahaa?

Miten talletan tai nostan rahaa?

Kun olet luonut SaveLend-tilin, voit tallettaa rahaa helposti joko tekemällä kertaluonteisen talletuksen tai aloittamalla kuukausisäästämisen.
 
Voit nostaa sijoittamattomia varoja SaveLend-tililtäsi pankkitilillesi milloin tahansa.
 
Voit myös vapauttaa sijoitettua pääomaa hyödyntämällä jälkimarkkinoitamme ja myymällä sijoituksesi muille sijoittajille maksua vastaan. Voit aina valita, haluatko sijoittaa pääomasi uudelleen vai siirtää sen pankkitilillesi.

Sijoita turvallisemmin

Kaikkiin sijoituksiin liittyy riskejä riippumatta siitä, miten ja mihin ne on sijoitettu. Yksittäisen sijoituksen riski riippuu kuitenkin monista eri tekijöistä: esimerkiksi siitä, ovatko kyseessä osakkeet vai rahastot, kuinka suuri osa koko pääomastasi siihen sijoitetaan, miten se eroaa muista sijoituksistasi ja millaisia vakuuksia sijoituksen taustalla on.
 
Jotta menestyisit sijoittajana, on tärkeää ymmärtää, millaisia riskejä on olemassa ja miten niitä voi lieventää. Tämä koskee tietenkin myös SaveLend-sijoituksia. Siksi olemme koonneet yhdelle ja samalle sivulle tietoja erityisesti SaveLend-sijoituksiin liittyvistä ja yleisistä riskeistä ja keinoista, kuinka niitä voi hallita ja lieventää. Näin voit sijoittaa turvallisemmin.
SaveLend - Sijoita turvallisemmin

Aloita SaveLendin käyttö – neljä yksinkertaista vaihetta:

 1. 1
  Luo SaveLend-tili
 2. 2
  Siirrä vapaavalintainen summa
 3. 3
  Käytä vakioasetuksiamme tai räätälöi sijoitusstrategiasi
 4. 4
  Rahasi sijoitetaan automaattisesti
Luo tili