Sijoita SaveLendin avulla

Hajauta riskejäsi ja laajenna salkkuasi luottoihin sijoittamalla. Pääset alkuun viidessä minuutissa! Luo SaveLend-tili ja aloita sijoittaminen.
 • Valitse sinulle parhaiten sopiva sijoitusstrategia

 • Lisää riskiesi hajautusta sijoittamalla luottoihin

 • Valitse kuukausisäästäminen tai kertaluonteiset talletukset

Luo tili

Valitse sijoitusstrategiasi

SaveLendin SEK-säilytystilillä voit valita kolmen eri sijoitusstrategian väliltä. Näillä kolmella sijoitusstrategioilla on erilaiset ominaisuudet. EUR-säilytystilillä on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan Vapaus sijoitusstrategia.
Suosittu

Tasapainoitettu

Vuotuinen tavoitetuotto 6,5-7,5 % ja sijoituksen kesto 12-36 kuukautta
 • Korkea likviditeetti ja tasainen tuotto
 • Alhainen riski
 • Veloitukseton jälkimarkkina (jopa 50 000 SEK asti 12kk jälkeen)

Tasapainoitettu strategia sopii sijoittajalle, joka etsii vakaata tuottoa ja korkeaa likviditeettiä. Pääomasi sijoitetaan useaan eri luottoon alhaisella luottotappioriskillä ja suurella kassavirralla, jos valitset strategian tasapainoinen. Saat korkotuottoja useinmiten kuukausittain tai neljännesvuosittain.

Tasapainoitettu strategia sopii myös niille, jotka haluavat nostaa pääomaa tarvittaessa - Lisäksi sinulla on mahdollisuus myydä sijoituksia jälkimarkkinoilla veloituksetta yhteensä SEK 50 000 edestä kahdentoista kuukauden sijoitusjakson jälkeen.

Luo tili

Yield

Vuotuinen tavoitetuotto 8-10 % ja sijoituksen kesto 36+ kuukautta

 • Korkeampi tuotto ajan myötä
 • Kohtalainen riski
 • Hyvä vaihtoehto osakesijoittamiselle

Yieldstrategia sopii sijoittajalle, joka haluaa saavuttaa korkeamman tuoton ajan myötä.

Jos valitset strategian, pääomasi sijoitetaan useisiin eri luottoihin, joilla on korkea tuotto odotus, jonkin verran volatiliteettia ja kuukausittain, neljännesvuosittain, vuosittain tai kestoltaan kauemmin vaihteleva kassavirta.

Korkeampi vuotuinen tavoitetuotto perustuu 36 kuukautta tai kauemmin kestävään sijoitusjaksoon.

Luo tili

Vapaus

Vuotuinen tavoitetuotto ja sijoituksen kesto riippuvat asetuksistasi

 • Räätälöi hajautus suhteessa muihin sijoituksiin
 • Oma tuotto- ja riskistrategia
 • Täysi vapaus

Vapaus strategian avulla voit räätälöidä sijoituksesi luottolajin, luotonvälittäjän, laina-ajan, riskin ja tuoton perusteella.

Räätälöimällä nämä asetukset mieleiseksesi voit luoda salkun, joka vastaa erityisiä sijoitustavoitteitasi ja riskinsietokykyäsi hyödyntäen samalla automatisoitua toimintoa.

Luo tili

Laske kuinka paljon voit saada tuottoa sijoituksellesi.

Säästölaskurin avulla näet, kuinka paljon tuottoa voit saada sijoituksellesi, kun pääomasi sijoitetaan säästöalustallemme. Säädä parametrien aloitussummaa, kuukausittaista säästöä ja säästöhorisonttia nähdäksesi, kuinka voit saada tuottoa.

Strategia Tasapainoitetun vuotuinen tavoitetuotto on 6,5-7,5 % ja Yieldin on 8-10 %.
Laskuri on asetettu odotetulle tuotolle 7 % sijoitetusta pääomasta alustalla vuosittain.
EUR
EUR
Haluan sijoittaa vuotta

Koron osuus:

SaveLend - Miksi valita SaveLend

Miksi minun pitäisi valita SaveLend?

SaveLend antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa luottomarkkinoille. Tarjoamme laajan valikoiman luottolajeja, joiden avulla voit lisätä riskiesi hajautusta ja räätälöidä salkkuasi.

 • Pääse helposti käyntiin ja anna rahan tehdä töitä puolestasi. Money shouldn't sleep!
 • Sijoita automaattisesti tuottorobotimme avulla, joka sijoittaa rahasi eri luottoihin valitsemasi strategian mukaan

 • Sijoita tuottosi uudelleen uusiin lainoihin tai siirrä se pankkitilillesi

Pyrimme siihen, että kaikilla alustallamme sijoittavilla olisi hyvät mahdollisuudet saada pääoma allokoitua mahdollisimman nopeasti, jotta tuotto olisi mahdollisimman hyvä . Siksi käytämme muun muassa tuottorobottiamme sijoitusmahdollisuuksien jakamiseen sijoittajiemme kesken. Esimerkiksi jos siis pääomaasi on sijoitettuna vähemmän kuin alustan keskimääräisellä sijoittajalla, sinut asetetaan automaattisesti etusijalle ja saat tietää useammista sijoitusmahdollisuuksista.

Katso yritysesittelymme SijoittajaMessuilta Helsingistä 2022

Näin SaveLend toimii

Luoton myöntämisestä alkaen siihen asti, kun SaveLendin sijoittajat saavat tuottonsa, on mukana neljä osapuolta:

 • Lainanottaja

  Yritys tai yksityishenkilö, joka tarvitsee rahoitusta esimerkiksi auton ostamiseen tai asuinkompleksin kunnostamiseen. Lainanottaja ottaa yhteyttä luotonvälittäjään.
 • Luotonvälittäjä

  SaveLendin arvioima ja hyväksymä luotonvälittäjä tarkastaa lainanottajan lainahakemuksen. Jos lainahakemus täyttää luotonvälittäjän vaatimukset, laina myönnetään ja julkaistaan samanaikaisesti sijoituskohteeksi SaveLendissä.
 • SaveLend

  Luottojen digitaalinen markkinapaikka, jossa luotonvälittäjät julkaisevat lainoja ja luottoja, joihin alustan sijoittajat voivat sijoittaa.
 • Sijoittaja Se olet sinä!

  Käyttää SaveLendiä luottoihin sijoittamiseen. Lainanottaja maksaa lyhennykset ja korot SaveLendin sijoittajille. Näin saat tuottosi!

Kuinka paljon minun pitäisi sijoittaa?

Luottosijoitusten pitäisi olla itsestään selvä osa kaikkia säästösalkkuja, jolloin riskejä voidaan hajauttaa ja saada vakaata tuottoa. Se, kuinka paljon päätät sijoittaa luottoihin, riippuu tietenkin sinusta. Suosittelemme kuitenkin tallettamaan ensimmäisellä kerralla vähintään 2 000 SEK, jotta alustamme saa riittävästi pääomaa sijoitustesi jakamiseksi satoihin eri luottoihin. Tällä tavoin saavutat hyvän riskien hajautuksen ja annat itsellesi oikeat edellytykset menestyä.

Aloita sijoittaminen
SaveLend - Miten talletan tai nostan rahaa?

Miten talletan tai nostan rahaa?

Kun olet luonut SaveLend-tilin, voit tallettaa rahaa helposti joko tekemällä kertaluonteisen talletuksen tai aloittamalla kuukausisäästämisen.
 
Voit nostaa sijoittamattomia varoja SaveLend-tililtäsi pankkitilillesi milloin tahansa.
 
Voit myös vapauttaa sijoitettua pääomaa hyödyntämällä jälkimarkkinoitamme ja myymällä sijoituksesi muille sijoittajille maksua vastaan. Voit aina valita, haluatko sijoittaa pääomasi uudelleen vai siirtää sen pankkitilillesi.

Sijoita turvallisemmin

Kaikkiin sijoituksiin liittyy riskejä riippumatta siitä, miten ja mihin ne on sijoitettu. Yksittäisen sijoituksen riski riippuu kuitenkin monista eri tekijöistä: esimerkiksi siitä, ovatko kyseessä osakkeet vai rahastot, kuinka suuri osa koko pääomastasi siihen sijoitetaan, miten se eroaa muista sijoituksistasi ja millaisia vakuuksia sijoituksen taustalla on.
 
Jotta menestyisit sijoittajana, on tärkeää ymmärtää, millaisia riskejä on olemassa ja miten niitä voi lieventää. Tämä koskee tietenkin myös SaveLend-sijoituksia. Siksi olemme koonneet yhdelle ja samalle sivulle tietoja erityisesti SaveLend-sijoituksiin liittyvistä ja yleisistä riskeistä ja keinoista, kuinka niitä voi hallita ja lieventää. Näin voit sijoittaa turvallisemmin.
SaveLend - Sijoita turvallisemmin

Aloita SaveLendin käyttö – neljä yksinkertaista vaihetta:

 1. 1
  Luo SaveLend-tili
 2. 2
  Valitse sijoitusstrategiasi
 3. 3
  Siirrä vapaavalintainen summa
 4. 4
  Rahasi sijoitetaan automaattisesti
Luo tili