Tietoa SaveLendistä

Tarjoamme yksityishenkilöille ja yrityksille mahdollisuuden sijoittaa P2P-lainoihin. Valitse, mihin luottotyyppeihin haluat sijoittaa, millaisen luottoajan haluat ja kuinka paljon haluat sijoittaa. Hajauta riskejäsi, varmista itsellesi vakaa tuotto ja se, etteivät rahasi laiskottele.

Autamme sinua pääsemään lähemmäksi taloudellista vapautta!

Aloita sijoittaminen
SaveLend - taloudellista vapautta kaikille

Visiomme - taloudellista vapautta kaikille

Luottoihin sijoittaminen oli aiemmin varattu pankeille, luottoyhtiöille ja muille suurille toimijoille. Siksi kysyimme itseltämme: miten tavalliset ihmiset ja yritykset pääsisivät hyödyntämään kyseistä mahdollisuutta?

Vastaus kysymykseen oli SaveLend.

Kun sijoitat alustallamme ja tulet osaksi SaveLendiä, olet mukana haastamassa vanhoja käytäntöjä. Nykyään kuka tahansa voi koota oman luottosalkkunsa SaveLendin avulla, mikä tuo mahdollisuuden taloudelliseen vapauteen kaikkien ulottuville. Haluammekin kiittää kaikkia sijoittajiamme, jotka ovat mukana muuttamassa vanhoillista alaa. Teidän ansiostanne voimme jatkaa työtä kohti visiotamme – taloudellista vapautta kaikille.

Lupauksemme

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja luottavat siihen, mitä teemme. Lupauksemme sijoittajille kiteyttävät sen, mitä edustamme, ja ovat liiketoimintamme keskeisiä periaatteita.

  • Sijoita turvallisemmin!

    Laajenna salkkuasi ja hajauta riskejäsi sijoittamalla useisiin erilaisiin luottolajeihin.

  • Sijoita helpommin!

    Aloita automatisoitu kuukausisäästäminen tai tee kertatalletus.

  • Sijoita paremmin!

    Strategiat ovat toimittaneet vakaa tuottoa alusta lähtien, linjassa tavoitetuoton kanssa

Kun tienaat rahaa, mekin tienaamme

Saat sijoituksistasi lyhennyksiä sekä ansaittua korkoa. Saamasi lyhennykset ja ansaitsemasi korot voidaan sijoittaa uudelleen uusiin luottoihin tai siirtää pankkitilillesi.
 
Veloitamme tulosperusteisen palvelumaksun, jonka suuruus on 10 % sijoituksilla ansaitsemastasi korosta. Tämä vahvistaa kannustintamme tarjota sijoitusmahdollisuuksia vain sellaisiin luottoihin, joissa lainanottajan katsotaan pystyvän maksamaan lainansa takaisin. Niinpä liiketoimintamallimme kuuluu: kun tienaat rahaa, mekin tienaamme!
SaveLend - Kun tienaat rahaa, mekin tienaamme

Hajauta riskejäsi SaveLendin avulla

Luottoihin sijoittaminen on hyvä täydennys muuhun säästämiseen. Samalla periaatteella osakkeitakin hankitaan useista eri yhtiöistä eikä vain yhdestä – on terveen järjen mukaista jakaa pääomansa useisiin eri sijoituksiin. Monipuolistamalla salkkuasi hajautat siis riskejäsi.
 
Tarjoamme sijoituksia erilaisiin luottolajeihin, jotta asiakkaamme saavat hajautettua riskinsä hyvin ja monia sijoitusmahdollisuuksia. Sijoittamasi pääoma jaetaan sijoitusalgoritmimme avulla satoihin erilaisiin luottoihin, mutta luonnollisesti voit myös räätälöidä itse tarkalleen, mistä luottolajeista olet kiinnostunut.
 
Jotta voisit sijoittaa luottavaisin mielin, pyrimme aina varmistamaan, että alustallamme julkaistavat luotot ovat laadukkaita. Kaikki alustallamme julkaistavat luotot ovat käyneet läpi useita prosesseja, joilla varmistamme korkean laadun.

Lue lisää sijoittamisesta

Yrityksemme

Sijoitusalustan tarjoaa SBL Finans AB, yrityksen tunnus 556933-0961, ja maksupalveluita tarjoaa SBL Payments AB, yrityksen tunnus 559097-7046.

SBL Payments AB on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksupalveluyhtiö.

SBL Finans AB  on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut kulutusluottoyhtiö ja joukkorahoituspalvelujen tarjoaja.